7 راه برای داشتن یک شخصیت کاریزماتیک

زمانی که در یک شرکت مشغول به کار بودم، کارفرمایی داشتم که دارای یک شخصیت کاریزماتیک و جذابی بود.
هر موقع که شروع به حرف زدن می‌کرد همه با دقت گوش ‌می‌‌کردند و به محض اینکه ساعت 8 صبح به شرکت می‌آمد، همه کارمندان از جای خود بلند می‌شدند.
شاید فکر کنید که این کار‌ها به دلیل این است که آن شخص رئیس ما بود ولی اگر دقت کنیم همچنین افرادی را می‌توان در جمع دوستان یا در یک مهمانی دید.
افرادی که دارای شخصیت جذابی هستند و به قول یکی از دوستانم، حتی به جوک‌های بیمزه آن‌ها هم می‌خندیم.
به راستی تفاوت این افراد با دیگران در چیست؟ آنها چه ویژگی‌هایی دارند که باعث شده است که دارای شخصیتی جذاب باشند؟
شاید سوال چگونه شخصیت کاریزماتیک داشته باشیم در ذهن شما نقش بسته باشد و ما در این مقاله قصد داریم به این سوال پاسخ دهیم.

چگونه یک شخصیت کاریزماتیک داشته باشیم؟

1- مشتاقانه گوش دهید

مشتاقانه گوش دهید
مشتاقانه گوش دهید

هیچ چیز مانند این که با حالت اشتیاق به حرف‌های طرف مقابل گوش کنید، شخصیت شما را برای او جذاب نمی‌کند. همانطور که شما دوست ندارید موقع صحبت کردن فرد مقابل با گوشی خود بازی کند، شما هم نباید هنگام صحبت کردن فرد مقابل کاری جزء گوش دادن انجام دهید.
برای این مورد بهتر است که گاهی اوقات از زبان بدن خود نیز استفاده کنید و با تکان دادن سر خود حرف‌های او را تصدیق کنید. این کار شخصیت کاریزماتیک شما را حفظ می‌کند.

2- صاف بایستید

صاف بایستید
صاف بایستید

صاف ایستادن یکی از تکنیک‌های افراد دارای شخصیت کاریزماتیک می‌باشد. برای این کار شانه‌های خود را به عقب ببرید و سر خود را بالا نگه دارید.
این طرز ایستادن می‌تواند اعتماد به نفس شما را بالا ببرد و به دیگران نیز این حس را القا می‌کند که شما دارای یک شخصیت کاریزماتیک و جذاب هستید. این تکنیک مختص ایستادن نیست و در هنگام نشستن نیز باید اینگونه باشید و این علاوه بر اینکه شخصیت شما را جذاب می‌کند، باعث می‌شود که اندامی زیبا و خوش فرم نیز داشته باشید.

3- شوخ طبع باشید

شوخ طبع باشید
شوخ طبع باشید

این مورد نیازی به اثبات ندارد. همگی بار‌ها شاهد این اتفاق بوده ایم که در مهمانی یا یک جمع دوستانه جذب افرادی شده‌ایم که مدام شوخی می‌کنند و جمع را به خنده وا می‌دارند.
با انجام این کار علاوه بر داشتن یک شخصیت کاریزماتیک باعث می‌شود که افراد شما را دوست داشته باشند و علاوه بر این می‌توانید لحظات خوبی را برای خود و آدم‌های اطرافتان خلق کنید.
برای تقویت حس شوخ طبعی خود می‌توانید فیلم طنز ببینید، جوک یاد بگیرید و یا با آدم‌های شوخ بیشتر ارتباط برقرار کنید.

4- هدفمند صحبت کنید

هدفمند صحبت کنید
هدفمند صحبت کنید

بار‌ها اتفاق افتاده است که از پر حرفی فردی گله کرده‌ایم و یا اینکه از صحبت‌های بیهوده به ستوه آمده‌ایم. شوخ طبعی را با پر حرفی نباید اشتباه گرفت.
شما باید هنگام صحبت از خود بپرسید که هدف من از گفتن این حرف چیست؟ آیا گفتن این حرف ضروری است؟
با این کار می‌توانید حرف‌هایی را بزنید که طرف مقابل از شنیدن آنها حس خوبی بگیرد و متوجه شود که این صحبت‌های شما به نفع اوست.
نکته لازم و ضروری دیگر این است که هنگام شوخ طبعی نباید کسی را مسخره کنید. در غیر این صورت شاید بقیه افراد را بخندانید اما آن یک نفر حس بدی به شما پیدا می‌کند و اگر این کار را ادامه دهید شخصیت کاریزماتیک شما به مرور از بین می‌رود.

5- ارتباط چشمی را فراموش نکنید

ارتباط چشمی را فراموش نکنید
ارتباط چشمی را فراموش نکنید

شاید این جمله را شنیده باشید که می‌گویند: چشم‌ها دروغ نمی‌گویند!
این جمله دقیقا درست است و باید بگوییم که در هنگام ارتباط کلامی دو نفر حفظ ارتباط چشمی بسار مهم است و با حذف این ارتباط، نمی‌توان پیام‌های گفتگو را به خوبی منتقل کرد.
از داخل این چشم می‌توان خیلی از پیام‌ها را بدون حرف زدن فهمید. با یک نگاه می‌توانید به طرف مقابل بفهمانید که از دست او ناراحت یا اینکه به او علاقه‌مند هستید.
برای داشتن یک شخصیت کاریزماتیک سعی کنید که ارتباط چشمی مناسبی برقرار کنید و این نکته را بدانید که با این کار شخصیت محبوب تری خواهید داشت.

6- به اعصاب خود مسلط باشید

بر اعصاب خود مسلط باشید
بر اعصاب خود مسلط باشید

فرض کنید در اکثر مواقع چهره‌ تان مانند این عکس باشد. چه حسی به خودتان و از همه مهم تر به اطرافیانتان منتقل می‌شود؟
سعی کنید در اکثر مواقع خوش مشرب و خندان باشید. ما هیچ کدام از آدم‌هایی که مدام غر می‌زنند، خوشمون نمی‌آید. اگر این چنین باشیم فردی کاریزما نخواهیم بود. افراد دارای شخصیت کاریزماتیک بر اعصاب خود مسلط هستند و اجازه نمی‌دهند که موضوعات کوچک و بی اهمیت آنها را عصبی کند.

7- از چالش‌ها نترسید

از چالش‌ها نترسید
از چالش‌ها نترسید

به نظرم این مورد یکی از مهم ترین ویژگی‌های افراد دارای شخصیت کاریزماتیک است. افرادی که به جای فرار از چالش‌های زندگی با آن روبرو شده و دست و پنجه نرم می‌کنند.
مسلما فردی که همیشه از چالش‌های زندگی فرار می‌کند، در نزد دیگران دارای شخصیت ترسو است و این فرد نمی‌تواند شخصیت کاریزماتیک داشت باشد.
در هنگام رویارویی با یک مشکل آن را به عنوان یک مساله در نظر بگیرید که باید حل شود و آن قدر تلاش کنید که سرانجام پیروز شوید.

اگر به زندگی افراد کاریزماتیک تاریخ نگاهی اندازید، متوجه می‌شوید که آن‌ها لزوما دارای قد بلند یا خوش قیافه نبود اند. بلکه این افراد با انجام بعضی از رفتار‌ها موفق می‌شدند که شخصیت خود را جذاب جلوه کنند.
با رعایت موارد بالا می‌توانید به یک شخصیت کاریزماتیک دست پیدا کنید و دیگر افراد را تحت تاثیر شخصیت خود قرار دهید. البته راه‌های رسیدن به یک شخصیت کاریزماتیک بیشتر از این حرف‌هاست و نمی‌توان فقط به این موارد بسنده کرد. راستی شما چه موارد دیگری نیز می‌شناسید که به ما کمک می‌کند فردی کاریزما باشیم؟ با ما در میان بگذارید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.